Elly Reinink – de Graaf van Praktijk voor Energetische therapie:

“Als Energetisch therapeut help ik graag mensen om de balans in hun energiesysteem weer te herstellen”

Elly Reinink – de Graaf is moeder van twee kinderen. Jarenlang heeft ze samen met haar man Rob een communicatie ontwerpbureau in Meppel gerund: “Enige jaren geleden kreeg ik de behoefte om mijzelf op het spirituele vlak te ontwikkelen. Door mijzelf open te stellen, trainingen en persoonlijke groei werd mijn potentie als magnetiseur zichtbaar.”

“Voor mijn professionele ontplooiing volgde ik een gerichte opleiding energetische geneeswijze aan het Johan Borgman College te Utrecht. Deze heb ik in 2015 met succes afgerond. Ik bied een ieder die opzoek is naar meer levenskwaliteit graag de gelegenheid kennis te maken met mijn praktijk voor energetische behandeling/magnetiseren.”

Balans herstellen
Elly werkt vanuit een holistische visie op gezondheid, lichaam, geest en ziel: “Deze staan direct met elkaar in verbinding, samen met ons persoonlijk energielichaam (aura genaamd) en deze beïnvloeden elkaar. Hierin vinden ook allerlei bewustwordingsprocessen plaats. Als Energetisch therapeut help ik graag mensen om de balans in dit energiesysteem weer te herstellen. Energetische therapie biedt kracht, ondersteuning en heling. Mijn aanpak is professioneel en volgbaar. En de sfeer in mijn praktijk? Vriendelijk, laagdrempelig, eerlijk en ontspannen.”

Mensen helpen vanuit mijn hart
“De voornaamste reden om mijn praktijk te openen is dat ik graag mensen help vanuit mijn hart. Ik neem de tijd voor je en de behandeling is aangepast op wie jij bent. Ik geloof in de kracht van magnetiseren en dat aan iedere ziekte of klacht een diepere betekenis of oorzaak ten grondslag ligt. Er zijn zoveel ziekten waarbij de reguliere geneeskunde geen duidelijke oorzaak kan vinden en men moet vaak leren leven met een ziekte. Ik denk dat deze vorm van behandeling heel goed ondersteuning kan bieden bij een ziekte en in bepaalde situaties ook een helende werking kan hebben”, aldus Elly.